top of page

Vestuvių fotografas


Planuojant mūsų vestuves, fotografas nebuvo aukštai mūsų prioritetų sąraše. Dvi dienas iki šventės vis gi nusprendėme jog jis reikalingas ir paklausinėjome vietinių ką galėtų rekomenduoti. Paskambinome, susitarėme. Nežiūrėjome albumo, nesigilinome į stilių, atrodė, kad vestuvių fotografas tikrai žinos kaip ir ką nufotografuoti.


Taigi, gavus nuotraukas paaiškėjo, jog jos daug prastesnės už draugų, įamžintų su telefonais. Buvo tikrai liūdna susitaikyti.


Todėl fotografas yra itin svarbus pasirinkimas, nes nuotraukos įamžina jūsų emociją bei nuotaiką. Kad ir kokia bus stebūklinga šventė, ji ryškiai atmintyje gyvuos 1-2 metus, o vėliau tik nuotraukų albumai jus gražins atgal ir primins su detalėmis kokia buvo ta diena.


Organizuojant vestuves Rodo saloje, itin svarbu, kad fotografas būtų vietinis, profesionaliai išmanantis ne tik fotografijos subtilybes, bet ir gerai pažįstantis visas kalnuotas vietoves, saulės kampus ir kraštovaizdžius, kuriuose atskleidžia gražiausios perspektyvos. Daugelyje specialių vietovių (pvz. Kalitėjoje) fotografai negali lankytis be išskirtinio leidimo – jie privalo priklausyti vietinei fotografų asociacijai, tad kviečiame patikėti savo vestuvių rūpesčius mums ir kartu surasti tobulą fotografą Jūsų meilės šventei.








20 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page