top of page

Vestuvių planavimas be streso - susitikime online!

Vestuvių planavimas užsienyje apima nesibaigiančias detales ir detalytes, šeimos dramas, komunikaciją su tiekėjais, biudžetavimą, pasiruošimą blogiausiam ir begales streso. Ypač dažnai, pradėjus planuoti vestuves užsienyje nusvyra rankos ir iškyla mintis: “O gal neverta?”


Sukurti nuostabų renginį - nelengva užduotis. Jau net neverta kalbėti apie tai kiek lūkesčių sudedama, kai tas renginys yra išskirtinė ir nepakartojama vestuvių diena. Tūkstančiai patarimų, straipsnių, priemonių ir atsiliepimų bei nuomonių sukasi Internete ir žurnaluose, o aplinkiniai, atrodo, tik erzina savo istorijom ir atsiminimais iš kitų porų vestuvių.


Storos Graikiškos Vestuvės tai projektas gimęs iš šių patirčių. Supratome, jog geriausia pagalba jaunavedžiams - nuimti intensyvią planavimo naštą kuriant savo gražiausią dieną Rodo saloje. Tobulos lokacijos, fotografai, dekoracijos, biudžetas ir visos detalės gali būti aptartos iš anksto ir nepriekaištingai suderintos kol lauksite savo ypatingosios datos.


Neturite laiko susitikimams su koordinatore?

Vestuvių planavimas prisitaiko taip pat kaip ir kitos paslaugos ir dabar tai galima koordinuoti online. Virtualių konsultacijų metu Jums nereikia atvykti į ofisus ar išskirti daugybės valandų - viskas pasiekiama iš Jūsų namų, darbo ar bet kokios kitos vietos, kurioje esate, net jei gyvenate užsienyje ar gulite ant sofos namie.


Vestuvės ant jūros kranto? Vestuvės su šokiais iki ryto? Vestuvinis makiažas ir šukuosenos?

Nuo pagrindinių planų iki smulkių detalių - viskas gali būti suplanuota kartu su jumis ir įvykti Rodo saloje, su pagalba nerealios komandos, kuri pasiruošusi prisitaikyti ir įgyvendinti jūsų norus iš už šimtų kilometrų.


Netikite?


Susisiekite ir papasakosime viską Online!




22 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page